In deze rare tijden kun je jezelf terugtrekken en voorzichtig zijn, maar je kunt ook nieuwe plannen maken en stappen zetten. Ik heb voor het laatste gekozen.

Nieuwe uitstraling

Met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een volledig nieuwe website ontworpen door M2iD uit Roosendaal heeft Conntext een lekkere frisse nieuwe uitstraling. De kleuren zijn vertrouwd, hoewel deze wel weer wat moderner zijn. Met mijn streven om altijd positieve content te maken is het E-tje verder doorontwikkeld naar een nog vrolijker beeldmerk.

Nieuw adres

Met de ogen gericht op de toekomst zit Conntext per 1 september ook op een nieuw adres op bedrijventerrein Majoppeveld-Zuid in Roosendaal. Beter bereikbaar en in een kantoorbouw met enkele leuke andere bedrijven.

Zelfde activiteiten

Als tekstschrijver, fotograaf en videograaf voor bedrijven in de regio Roosendaal, Etten-Leur en Breda doe ik nog steeds wel dezelfde dingen op soms een aangepaste manier, maar nog steeds met heel veel liefde en plezier.

Wil je een keer een kijkje komen nemen op het nieuwe adres? Je bent van harte welkom. Heb je liever dat ik bij je langs kom voor meer informatie over het schrijven van teksten of het fotograferen en filmen van jouw bedrijfsactiviteiten, producten of interieur? Je kunt me altijd bellen of mailen.