Over Conntext

De specialist in het vertellen van jouw verhaal.

Zo’n twintig jaar heb ik commerciële functies in de technische sector gehad. Dit deed ik met hart en ziel, waarbij ik het vooral belangrijk vond om mijn klanten goed te helpen. Totdat mij verteld werd dat ik “iets huichelachtiger” moest worden. Dat zag ik als een compliment, want dat was precies wat ik niet wilde zijn. Ik wil namelijk niet profiteren ten koste van een ander. Ik hou me graag vast aan mijn integriteit.

Bedrijfsprocessen

Ik bedacht me wat ik al die jaren aan mijn werk het mooist vond. Dat was het contact met mensen, hun verhaal aanhoren en daar iets mee doen. Doordat ik in al die jaren bij ontzettend veel bedrijven op bezoek was geweest had ik een grote variatie aan bedrijfsprocessen en activiteiten leren kennen.

Fred Schuch - Conntext

Positiviteit

In deze periode leerde ik tevens om wervende teksten te schrijven, terwijl ik al tientallen jaren bedreven was in fotografie. Die puzzelstukjes maakten mijn verhaal compleet. Ik volgde een opleiding copywriting en richtte Conntext op, de specialist in het vertellen van jouw verhaal, waarbij ik me uitsluitend op positiviteit richt. Zo ben ik zelf namelijk ook.

Dus, ben je op zoek naar een betrokken tekstschrijver of fotograaf die jouw materie snel snapt en die op een begrijpelijke en wervende manier weergeeft? Iemand die, vanwege zijn commerciële ervaring en inzichten, een echte sparringpartner voor je kan zijn en je laat nadenken over je eigen bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik heb er zin in!

Fred Schuch
Tekstschrijver, fotograaf en sparringpartner