Zakelijke portretfoto laten maken

Profielfoto voor CV of social media

Ben jij toe aan een nieuwe profielfoto voor je CV of social media?

In de digitale wereld van vandaag is jouw online aanwezigheid cruciaal bij het opbouwen van je professionele reputatie en het aantrekken van nieuwe kansen. Dan is een professionele profielfoto essentieel.

Ook online telt de eerste indruk. Die kan bepalend zijn voor hoe anderen jou zien en dan kun je beter geen vakantiekiekje gebruiken. Een professionele profielfoto laat zien dat je serieus bent over je werk en toont professionaliteit. Het geeft potentiële klanten, werkgevers en collega’s het vertrouwen dat jij de juiste persoon bent voor de job.

Kies jouw achtergrond en belichting

Zakelijke Profielfoto voor CV of Social Media

Lichte studio-achtergrond

Zakelijke Profielfoto voor CV of Social Media
Donkere studio-achtergrond
Zakelijke Profielfoto voor CV of Social Media
Vrijgemaakt en egale achtergrond toegevoegd
Zakelijke Profielfoto voor CV of Social Media
Vrijgemaakt en digitale achtergrond toegevoegd
Zakelijke Profielfoto voor CV of Social Media
Speciale verzoeken

Belichting

Wil je jouw huid zacht en egaal over laten komen? Kies dan voor gelijke belichting. Wil je jouw foto spannender maken en de contouren van je gezicht accentueren? Dan gaan we spelen met de belichting voor het mooiste resultaat.

Wat kun je verwachten?

Je kiest jouw achtergrond en manier van belichten. Vervolgens maak ik een stuk of 10 foto’s van jou in verschillende houdingen. Hieruit kies je er één. We nemen hiervoor ongeveer een half uur de tijd.

Deze profielfoto optimaliseer ik in de nabewerking en stuur die binnen een paar dagen per email naar je toe. Een onbewerkte afdruk van 10 x 15 cm krijg je direct mee. Willen jouw collega’s ook een zakelijke profielfoto? Dan kan ik ook met de studio-apparatuur naar jullie toekomen.

Heb je extra wensen? Dan spreek ik die graag vooraf met je door.

 

In de studio of op locatie

Om een zakelijke profielfoto te laten maken kun je op afspraak bij mij in de studio terecht. Heb je meerdere collega’s die een zakelijke profielfoto nodig hebben? Dan neem ik studio-apparatuur mee naar jullie locatie en breng jullie allemaal perfect in beeld. Dat is wel zo efficiënt en dan heeft ook iedereen gegarandeerd exact dezelfde belichting.

Kies jouw achtergrond

Kies belichting

Kies 1 uit 10 foto's

Nabewerking

Print 10 x 15 cm

Val op met jouw profielfoto

Positief opvallen met jouw profielfoto

Ik begrijp de kracht van een goede zakelijke profielfoto en zorg ervoor dat jouw foto perfect aansluit bij jouw professionele imago. Ik help je om je beste zelf te presenteren, zodat je op een positieve manier opvalt in jouw vakgebied. Bel of mail me voor een afspraak in de studio of bij jou op locatie en laat jouw zakelijke profielfoto het verschil maken!

Heb je binnenkort ook nieuwe pasfoto’s nodig? Wat een geluk! Die kunnen we er meteen achteraan doen.