Pasfoto’s laten maken in Rucphen

Pasfoto’s voor paspoort, ID of rijbewijs

Heb je pasfoto’s nodig voor jouw paspoort, ID of rijbewijs? Als professionele fotograaf zet ik je graag goed op de pasfoto. Precies volgens de richtlijnen, zodat je geen gezeur krijgt als je in het gemeentehuis staat.

Bel of mail me om jouw plekje te reserveren. Dan weet je zeker dat jij met een paar goede pasfoto’s de deur uit gaat. Op woensdagen hoeft dat trouwens niet, want dan is het vrije inloop, dus hoef je geen afspraak te maken.

Pasfoto's laten maken in Rucphen - Conntext

Openingstijden pasfoto’s

  • maandag – op afspraak
  • dinsdag – op afspraak
  • woensdag  – 9:00 – 18:00
  • donderdag – op afspraak
  • vrijdag – op afspraak
  • zaterdag – gesloten
  • zondag – gesloten

Waar let ik op?

Lachen op een pasfoto mag jammer genoeg niet meer. Maar dat betekent ook niet dat je chagrijnig of gemeen hoeft te gaan kijken. Ik help je om een beetje te ontspannen.

Om een pasfoto aan de officiële richtlijnen te laten voldoen vraag ik je om je hoofd en schouders recht te houden, je oren zichtbaar te laten zijn en of je recht in de camera wilt kijken. Draag je een bril? Dan mag je die gewoon ophouden. Ik regel wel dat de flitsers er niet in weerkaatsen. Verder zorg ik voor een juiste belichting in natuurgetrouwe kleuren, want dat is ook belangrijk.

Pasfoto’s voor baby’s

Tegenwoordig moeten ook baby’s een eigen paspoort of ID hebben. Hiervoor zijn de richtlijnen iets minder streng dan voor grotere kinderen en volwassenen. Om van jouw baby een goede pasfoto te maken heb ik wel een beetje hulp van jou nodig. Ik geef je wel aan hoe je jouw kindje vast kunt houden of neer mag leggen. Daar nemen we gewoon even de tijd voor.

Pasfoto's baby - Conntext
Leuke pasfoto's - Conntext

Leuke pasfoto’s om weg te geven

Van een gewone pasfoto wordt eigenlijk niemand echt blij. Wil je daarom ook een paar pasfoto’s hebben waar je wél leuk op staat? Die je weg kunt geven aan je liefje, je oma of wie dan ook? Voor 6 euro extra krijg jij die erbij.