Pasfoto’s laten maken in Rucphen

Pasfoto’s voor paspoort, ID, rijbewijs of Code 95 kwalificatiekaart

Heb je pasfoto’s nodig voor jouw paspoort, ID, rijbewijs of Code 95 kwalificatiekaart? Als professionele fotograaf met RDW-erkenning zet ik je graag goed op de pasfoto. Precies volgens de richtlijnen, zodat je geen gezeur krijgt als je in het gemeentehuis staat.

Bel of mail me om jouw plekje te reserveren. Dan weet je zeker dat jij met een paar goede pasfoto’s de deur uit gaat. Op woensdagen hoef je geen afspraak te maken, want dan is het vrije inloop van 9:00 tot 18:00 uur.

Pasfoto's laten maken Rucphen - Conntext

Openingstijden pasfoto’s

  • maandag – 9:00 – 17:30 (op afspraak)
  • dinsdag – 9:00 – 17:30 (op afspraak)
  • woensdag  – 9:00 – 18:00 (vrije inloop)
  • donderdag – 9:00 – 17:30 (op afspraak)
  • vrijdag – 9:00 – 17:30 (op afspraak)
  • zaterdag – gesloten
  • zondag – gesloten

Online rijbewijs verlengen

Verloopt jouw rijbewijs binnenkort of wil jij je rijbewijs uitbreiden met een categorie? En woon je in de gemeente Rucphen of een andere gemeente waar je online kunt verlengen? Kom dan eerst bij mij een digitale pasfoto maken. Die stuur ik dan door naar de RDW. Hiervoor heb ik wel jouw oude rijbewijsnummer, e-mailadres en handtekening nodig. Je krijgt dan vanzelf een e-mail van de RDW. Hoe dit precies werkt zie je in deze Youtube-video van de RDW: Hoe verleng je online je rijbewijs?

Wil je of kun je niet online verlengen? Regel het dan op de oude manier via jouw gemeente.

Pasfoto’s voor baby’s

Tegenwoordig moeten ook baby’s een eigen paspoort of ID hebben. Hiervoor zijn de richtlijnen iets minder streng dan voor grotere kinderen en volwassenen. Om van jouw baby een goede pasfoto te maken heb ik wel een beetje hulp van jou nodig. Ik geef je wel aan hoe je jouw kindje vast kunt houden of neer mag leggen. Daar nemen we gewoon even de tijd voor.

Pasfoto's baby - Conntext
Leuke pasfoto's - Conntext

Leuke pasfoto’s om weg te geven

Van een gewone pasfoto wordt eigenlijk niemand echt blij. Wil je daarom ook een paar pasfoto’s hebben waar je wél leuk op staat? Die je weg kunt geven aan je liefje, je oma of wie dan ook? Ook dat kan!

WAAR LET IK OP?

Lachen op een pasfoto mag jammer genoeg niet meer. Maar dat betekent ook niet dat je chagrijnig of gemeen hoeft te gaan kijken. Ik help je om een beetje te ontspannen.

Om een pasfoto aan de officiële richtlijnen te laten voldoen vraag ik je om je hoofd en schouders recht te houden, je oren zichtbaar te laten zijn en of je recht in de camera wilt kijken. Draag je een bril? Dan mag je die gewoon ophouden. Ik regel wel dat de flitsers er niet in weerkaatsen. Verder zorg ik voor een juiste belichting in natuurgetrouwe kleuren, want dat is ook belangrijk.