In samenwerking met Rubberplants Digital Agency uit Breda mocht ik zowel de websiteteksten als de bedrijfsfotografie voor ICT-bedrijf C4U uit Breda verzorgen.

Vakinhoudelijk sparren

De websiteteksten waren als eerst aan de beurt. Tijdens het uitgebreide interview met eigenaar Eelco Dielemans spraken we over de verschillende diensten, het ontstaan en het onderscheidend vermogen van het bedrijf. Met mijn achtergrond in de techniek, met veel raakvlakken met hun dienstverlening, konden we samen ook heerlijk over vakinhoudelijke details sparren.

Bedrijfsfotografie

Met een duidelijk idee over de inhoud van de teksten bespraken we mijn ideeën over de fotografie. Een paar oudere foto’s konden nog opnieuw gebruikt worden, maar de meeste beelden mochten nieuw geschoten worden. Op het moment dat de nieuwe bedrijfskleding binnen was, kwam ik terug voor de fotoshoot bij C4U op kantoor.

Spontane acties

Hierbij maakte ik de geplande sfeerfoto’s voor de website en zakelijke portretten van het personeel. Tijdens deze fotoshoot ontstond spontaan het idee om verschillende personeelsleden op een ludieke manier te portretteren met apparatuur in de hand. Deze foto’s zouden later gebruikt kunnen worden bij bijvoorbeeld personeelswerving.

Interview 20-jarig bestaan

Toen de nieuwe website van C4U al een tijdje live was, vroeg Eelco mij of ik een artikel wilde schrijven ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan van zijn bedrijf. In een openhartig interview vertelt hij over de bijzondere tijd van volwassen worden als mens én als ondernemer.

Heb jij ook behoefte aan websiteteksten en bedrijfsfoto’s die jouw onderscheidend vermogen op een authentiek wervende manier weergeven? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.