In samenwerking met websitebouwer Lyfter uit Steenbergen mocht ik zowel de websiteteksten als de bedrijfsfotografie voor Dierenartspraktijk Drie Weikes uit Oud Gastel verzorgen.

Onderscheidend vermogen

Om meer te weten te komen over de dierenartspraktijk nam ik eerst een interview af met eigenaresse Marjos Hutjes en haar man Bart Stutterheim. Want wat maakt deze praktijk nou anders dan de andere dierenartspraktijken in de regio. Dat werd al gauw duidelijk: hier staan dier én mens centraal en daar is volop aandacht voor.

Dieren en personeel fotograferen

Toen de teksten geschreven waren kwamen we in twee sessies bij elkaar voor de fotoshoot. De beschikbare tijd om in de praktijk te fotograferen was namelijk erg beperkt. Samen met de aanwezige dierenartsen en paraveterinairs werden er verschillende dieren vereeuwigd. Een klus die aandacht en geduld vroeg, maar ontzettend veel positieve energie gaf. Twee jaar later mocht ik weer een aantal nieuwe medewerkers op de gevoelige plaat zetten inclusief enkele medische handelingen.

Heb jij ook behoefte aan websiteteksten en bedrijfsfoto’s die jouw onderscheidend vermogen op een authentiek wervende manier weergeven? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.