Ruud van Buggenum is neuro semantisch coach en helpt mensen die zich op de een of andere manier willen ontwikkelen. Hierbij gaat hij ervan uit dat de oplossing altijd al in de cliënt zit. Zijn intentie is dan ook om deze oplossingen helder en beschikbaar te krijgen.

Logo, huisstijl en website

Ruud vroeg mij of ik voor hem kon helpen bij het maken van een logo, huisstijl en website. Na een paar goede gesprekken met Ruud over hem en zijn manier van coachen ging ik aan de slag. Samen met M2iD hebben we de unieke eigenschappen van Ruud in een vorm gegoten.

Korte en krachtige websiteteksten

Vervolgens schreef ik korte en krachtige websiteteksten en redigeerde ik diverse blogs voor hem. Sindsdien presenteert Ruud zich aan de wereld als neuro semantisch coach met een eigen huisstijl en een frisse website.

Interviews

Later zijn we samen de natuur ingegaan en filmden we Ruud over zijn manier van coachen. In deze korte video-interviews legt hij uit waar hij op let en hoe hij zijn cliënten helpt bij het vinden van antwoorden.

Wil jij jezelf ook presenteren met een unieke huisstijl, website, websiteteksten of interviews die de toegevoegde waarde van jouw product of dienst duidelijk maken? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.