Natuurlijk met Juud - Websiteteksten Conntext

Op aanraden van en in samenwerking met WZP Creatie en Communicatie uit Dordrecht mocht ik de websiteteksten voor voedingsadviseur en orthomoleculair therapeut Judith Klijn verzorgen.

Gezonde leefstijl

Judith helpt mensen met uiteenlopende klachten, maar ook mensen die met goede voeding en een gezonde leefstijl klachten willen voorkomen. Zij wilde graag een frisse en overzichtelijke website met korte, bondige, maar vooral authentieke teksten, om hiermee cliënten aan te trekken die bij haar passen.

Online interviews

Zonder naar Rotterdam af te hoeven reizen hebben we een paar keer intensief online overleg gehad. Zo konden we elkaar toch in de ogen kijken en ontstond er een prettige professionele klik.

Authentieke SEO-websiteteksten

Mijn natuurlijke interesse voor een gezonde leefstijl en bijbehorend voedingspatroon hielp mij om de kennis en ervaring van Judith te begrijpen en te verwoorden. Hiermee kon ik SEO-websiteteksten schrijven, waarbij authenticiteit en een makkelijke leesbaarheid de hoogste prioriteit hadden. Daarnaast moest het natuurlijk ook in het ontworpen stramien passen.

Korte doorlooptijd

Door een prettige samenwerking met zowel de opdrachtgever als de websitebouwer was deze website snel gerealiseerd.

Wil jij geholpen worden bij het verbeteren van je gezondheid, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat van dit project? Kijk dan eens op de website van Natuurlijk met Juud. Heb je hulp nodig bij het schrijven van authentieke websiteteksten? Bel of mail mij dan maar eens op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.