Overhandigen bedrijfsbrochure Dynamico Wegwijzer aan Eva Luijkx-Koedoot en Robin Mol - Conntext

Na ruim 5 jaar was het voor Dynamico Fysiotherapie & Training weer tijd voor een nieuwe bedrijfsbrochure: de Dynamico Wegwijzer. Dit boekje verspreiden zij regionaal onder huisartsen en orthopedisch specialisten.

Deze medici krijgen hierdoor meer inzicht in de filosofie en werkwijze van Dynamico, maar vooral ook wie hun specialisten zijn en welke klachten zij behandelen. Zo weten de medici precies welke patiënt zij aan welke fysiotherapeut kunnen toevertrouwen. Praktijkeigenaren Eva Luijkx-Koedoot en Robin Mol vertrouwden op hun beurt de gehele realisatie van de Dynamico Wegwijzer aan mij toe, wat wederom een ontzettend leuke en dynamische klus was. Voor de vormgeving van het boekje zocht ik de samenwerking op met M2iD.

 

Profielfoto’s

In de Dynamico Wegwijzer worden alle – op dat moment – werkzame fysiotherapeuten en trainers afgebeeld. Hiermee krijgt de praktijk met twee vestigingen letterlijk en figuurlijk een gezicht. Gerangschikt per klacht of lichaamsdeel is het vinden van een specialist daarom erg eenvoudig.
Deze profielfoto’s worden ook op de website en op een beeldscherm in de wachtkamer getoond, waardoor cliënten een nog persoonlijker gevoel bij Dynamico ervaren.

Om de planning van de medewerkers niet teveel te beïnvloeden nam ik de profielfoto’s verspreid over verschillende momenten. Met de mobiele studio en een wit achtergrondscherm opgesteld in één van de behandelkamers kwamen alle fysiotherapeuten en trainers aan bod. De van de achtergrond vrijgemaakte profielfoto’s heb ik naderhand op een eerder gemaakte achtergrondfoto geplaatst.

 

Interviews

Voor de Dynamico Wegwijzer ging ik in gesprek met diverse fysiotherapeuten. Zij leggen in deze korte interviews de toegevoegde waarde van één van hun behandelmethodes uit, die vaak verder gaan dan bij de gemiddelde fysiotherapeut.

 

Sfeerbeelden

Om de interviews, maar ook de rest van de bedrijfsbrochure extra kracht bij te zetten mocht ik meerdere sfeerfoto’s maken. Hierbij wordt de aandacht die Dynamico voor haar cliënten heeft nóg duidelijker. Ook deze beelden zijn te vinden op de website van Dynamico.

Wil jij jouw organisatie en toegevoegde waarde ook met een gedrukte en/of digitale bedrijfsbrochure in beeld brengen? Waarbij je de realisatie van A tot Z aan één partij kunt toevertrouwen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en vertel me jouw verhaal.