ikwilRwerken websiteteksten en bedrijfsfotografie - Conntext

In opdracht van en in samenwerking met M2iD uit Rucphen mocht ik zowel de websiteteksten als de bedrijfsfotografie voor een nieuw te bouwen vacaturewebsite voor de gemeente Rucphen verzorgen.

 

Doel van de opdracht

De website is bedoeld om nieuwe werknemers aan te trekken, want ook gemeenten hebben moeite om personeel te vinden. Omdat Rucphen een betrekkelijk kleine gemeente is heerst er een totaal andere werksfeer dan bij een willekeurige grote gemeente. Die sfeer wilden we vastleggen in interviews, foto’s en videobeelden.

 

Interviews

Hoe het is om bij de gemeente Rucphen te werken wordt door verschillende medewerkers van diverse afdelingen uitgelegd in korte interviews. Zo krijgt de potentiële nieuwe collega een goede indruk van verschillende mensen met uiteenlopende functies.

 

Foto’s

Bij elk interview heb ik sfeerfoto’s gemaakt op een relevante locatie in het gemeentehuis of daarbuiten, inclusief een individueel portret. Daarnaast heb ik van andere medewerkers en locaties sfeerbeelden gemaakt die verspreid over de website gebruikt worden.

Wil jij voor jouw bedrijf of organisatie ook websiteteksten en bedrijfsfoto’s die een authentiek verhaal vertellen? Bel of mail me maar, dan spreken we snel eens af.