Total Health interview Bij Belle - Conntext

De traditionele Chinese geneeskunde kent veel effectieve behandelmethodes. Deze passen perfect naast de reguliere westerse geneeskunde, en schijnen soms zelfs in plaats daarvan toegepast te kunnen worden. Voor het opleidingsinstituut Total Health Academy mag ik regelmatig (oud)studenten interviewen die in deze tak van geneeskunde actief zijn. Die interviews noemen zij: ‘Praktijk in het Zonnetje’.

Met deze interviews krijgt de geïnterviewde (oud)student een mooie kans om zichzelf aan de buitenwereld te tonen. Ondertussen krijgt de lezer ook een authentiek beeld over kwaliteit van Total Health en de sfeer tijdens de praktijkgerichte lessen. Een geweldige win-win-situatie! En het leuke is dat ik steeds meer inzicht krijg in die o-zo wonderlijke wereld van de complementaire geneeskunde.

Lees hier een voorbeeld van zo’n interview over voetreflex-therapeut Isabel van Beurden.

Wil jij reclame maken, maar dan op een echt authentieke manier? Begin dan ook met het delen van uitgebreide klantervaringen in de vorm van een inhoudelijk interview, waarmee jij ook jouw klant in het zonnetje zet. Bel of mail me maar en profiteer straks ook van deze win-win-situatie.