Om interieurbouwbedrijf R&R Wood Design naar een hoger plan te tillen betrok M2iD mij erbij om een nieuwe bedrijfsnaam, huisstijl en website te helpen ontwikkelen. Hierbij brachten we eerst het bedrijfs-DNA van het interieurbouwbedrijf in kaart. De nieuwe naam die hieruit volgde was Houters Interieurbouw.

Het Gouden Randje

Deze naam staat voor een hechte familie van gepassioneerde vakmensen die maatwerk interieurs bouwen van enkele meubelstukken tot turn-key totaaloplossingen voor particulier, horeca, retail, kantoor, zorg en onderwijs. Zij zijn gemoedelijk, laagdrempelig, flexibel en hebben we een enorme drive om de maatwerkoplossing te bieden die perfect bij de opdrachtgever past. Uniek, van hoge kwaliteit én met klasse. Voor jarenlang plezier en gebruiksgemak. Met fraaie details, een optimale indeling, vernuftige handigheidjes en een naadloze integratie met apparatuur. Dat alles bij elkaar noemden wij Het Gouden Randje van Houters.

Websiteteksten en klantverhalen

Van hieruit schreef ik websiteteksten over hun diensten gericht op de verschillende doelgroepen. Enkele klantverhalen gaven vanuit de visie van hun opdrachtgevers weer wat hun ervaring met de vakmensen van Houters was.

Bedrijfsfotografie

Om het persoonlijke karakter te benadrukken bracht ik de mensen in beeld met bedrijfsfotografie. Daarnaast mocht ik ook enkele gerealiseerde projecten vereeuwigen.

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe naam, website, teksten of foto’s? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.