De nieuwe generatie binnen Bouwbedrijf Nouws wilde het familiebedrijf op een eigentijdse manier op de kaart zetten. Daarom staken M2iD en ik de koppen bij elkaar. Het gevolg: een nieuw logo, een strakke website met teksten die het familiegevoel weergeven, en flink wat projectfoto’s.

Meedenken en mooi bouwen

Bouwbedrijf Nouws kies je voor een eenvoudige verbouwing van je rijtjeshuis, de nieuwbouw van jouw droomwoning, de ontwikkeling van een appartementen­complex, maar ook de renovatie van een compleet bedrijfspand. De websiteteksten geven echter ook duidelijk aan dat het familiebedrijf – zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoering – korte lijnen en grote betrokkenheid garandeert.

Projectfoto’s en vakmensen aan het werk

De website van het bouwbedrijf is voor de potentiële klant ook een inspiratiebron en een weergave van de mogelijkheden die Bouwbedrijf Nouws biedt. Daarom heb ik talloze projecten mogen vastleggen van nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten in de particuliere sector, maar ook zakelijk.

Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuwe website, teksten of projectfoto’s? Bel gerust even voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.