Intemo Website Home - Conntext

Intemo uit Helmond is een gespecialiseerde distributeur, ontwikkelaar en producent van industriële computers, onderdelen en software. Met hun slimme oplossingen helpen zij bedrijven en (semi)overheden binnen de machinebouw, apparatenbouw, automotive-industrie en openbare ruimte om succesvol te innoveren.

Als tekstschrijver met een lange historie in de techniek vroeg Intemo mij om hen te helpen bij het schrijven van websiteteksten en klantcases. Voor hen is het namelijk noodzakelijk dat de tekstschrijver hun materie snapt.

 

Websiteteksten

Om de websiteteksten voor Intemo te kunnen schrijven ging ik allereerst op zoek naar hun bedrijfs-DNA. Waarin is Intemo anders dan hun concullega’s? Ook verdiepte ik me in de feitelijk informatie over hun oplossingen. Uiteindelijk liet ik hun toegevoegde waarde als een rode draad op elke pagina terugkomen.

 

Klantcases

Met een historie die teruggaat tot 1989 heeft Intemo aan veel mooie projecten mogen werken. Die werden alleen nog niet op hun oorspronkelijke website getoond. Daarom begonnen we met een klantcase over Style CNC Machines, een Nederlandse fabrikant van CNC-gestuurde draai- en freesmachines.

 

Bedrijfsbrochure en productbrochures

Met een nieuwe huisstijl en een aantal vakbeurzen voor de deur ontstond de wens voor enkele brochures. In samenwerking met creatieve studio M2iD realiseerde ik productbrochures voor voertuigcomputer Quest, voor de Jil luchtkwaliteitssensor en zijn we bezig met een uitgebreide brochure voor slimme openbare verlichting CityZenZ.