Een goede gezondheid begint bij een gezonde leefstijl. Zo werk je preventief en verklein je de kans op ziekten en aandoeningen. Dat is de filosofie van het onderzoekslaboratorium LHM Diagnostiek in Eindhoven. Voor dit nieuw opgerichte laboratorium mochten M2iD en ik de huisstijl ontwerpen, de website bouwen en van content voorzien.

Onderscheidend vermogen

Het begon met het bepalen van het bedrijfs-DNA van LHM Diagnostiek en het vergaren van de benodigde inhoudelijke input. Hiermee ontwierp M2iD de huisstijl en de website, en schreef ik websiteteksten die vooral gericht zijn op huisartsen en medische specialisten.

Bedrijfsfotografie

Gehuld in beschermende kleding en met mijn camera en een studiolamp werd ik in het laboratorium rondgeleid om foto’s te maken van bepaalde handelingen. Met de volledige medewerking van de aanwezige laboranten uit verschillende Europese landen werd dit een fijne fotoshoot met een fraai resultaat, toch?

Wil jij ook websiteteksten en bedrijfsfoto’s om jouw onderscheidend vermogen authentiek weer te geven? Je mag me gerust vrijblijvend bellen of mailen. Dan gaan we daar iets moois van maken.