Jarno Vergouwen - Portretfoto Conntext

Jarno Vergouwen is één van de vele muzikale talenten uit Sint Willebrord. Vlak voor de lancering van zijn eerste single Woman kwam hij bij mij in de studio langs voor een fotoshoot. De foto was bedoeld als afbeelding op Spotify.

Geïnspireerd door een bestaande foto van Elvis Presley wist Jarno al goed hoe de foto er uit moest komen te zien. Voor de fotoshoot namen we even rustig de tijd, waarna hij zijn definitieve keuze uit een aantal verschillende foto’s maakte.

Wat nog restte was het aanpassen van de achtergrond. Jarno keek over mijn schouders mee hoe ik met Photoshop een aantal lagen met een bepaalde textuur over de oorspronkelijk zwarte achtergrond legde. Hiermee kreeg de achtergrond meer sfeer. Vervolgens kozen we lettertypes en kleuren uit voor de naam van de artiest en titel van de single. Hiermee was de ruwe versie van de coverfoto van zijn single Woman compleet en Jarno helemaal trots. In de nabewerking zette ik nog enkele puntjes op de i, waarna de afbeelding klaar was om naar zijn producer Laurens van Wessel te sturen.

Wil jij ook een portretfoto waar je helemaal blij van wordt? Bel, app of mail me maar voor een afspraak. Als je wilt horen hoe de single van Jarno Vergouwen klinkt, check dan Spotify of Youtube.

Jarno Vergouwen - Woman - (c) Fred Schuch 2023