Websiteteksten Beter met Diabetes type 2 - Conntext

Zelf ben ik een enorme voorstander en beoefenaar van een gezonde leefstijl. Hiermee wordt het risico op ziektes en aandoeningen beperkt, en iedereen weet het: Voorkomen is beter dan genezen! Daarom was ik erg blij dat ik de nieuwe websiteteksten voor Stichting Beter met Diabetes2 mocht schrijven. Creatieve studio WijZijnPaul ontwierp de website en betrok mij bij dit project, waaruit een prettige samenwerking ontstond.

Website gebaseerd op brochure

In haar tijd als praktijkondersteuner somatiek in een Rotterdamse huisartsenpraktijk ontwikkelde Els van Beek de overzichtelijke brochure Eet je beter waarmee mensen met afbeeldingen geholpen worden bij het kiezen van voeding met minder koolhydraten en suiker. Deze brochure vormde de basis voor een overzichtelijke en informatieve website voor patiënten en zorgverleners.

Wil jij ook in één oogopslag zien welke levensmiddelen wel of juist niet goed zijn bij diabetes type 2? Bestel dan de brochure op de website van de stichting voor slechts een kleine bijdrage in de productiekosten. Zoek je een tekstschrijver die veel affiniteit heeft met leefstijl? Dan mag je me gerust eens bellen of mailen om kennis te maken. Haast je niet, want stress is niet goed voor je!