Aerolift Mombarg Beton Bedrijfsfotografie (c) Fred Schuch - Conntext

Geweldig hoe krachtig vacuümtechniek is! Als technische tekstschrijver en fotograaf mocht ik voor Aerolift Industrials hun klant Mombarg Beton uit Ulft interviewen én een fotoshoot verzorgen. Toen ik zag dat het kantelbare vacuüm hefsysteem van Aerolift een complete betonnen trap uit de bekisting tilt, razendsnel door de fabriekshal transporteert en uiteindelijk zelfs 180 graden kantelt om de trap op de andere zijde heel voorzichtig neer te leggen, was ik onder de indruk. Wat een power! Die vacuüm hefsystemen van Aerolift maken de handling van zware elementen duidelijk veel sneller, veiliger en efficiënter. En dat zonder het object te beschadigen!

Interview voor klantcase

Het interview met Mombarg directeur Frank van der Drift was overigens ook erg prettig. Hij heeft een mooie visie om zijn betonfabriek modern en toekomstbestendig te maken en te houden.

Fotoshoot van bedrijfsactiviteit op locatie

Voor de fotoshoot werd mij ook alle mogelijke medewerking verleend. Speciaal voor de fotoshoot werden er diverse betonelementen ontkist, verplaatst, gekanteld en geplaatst. Dit resulteerde is een serie van ca. 50 foto’s die Aerolift voor diverse marketing-uitingen kan gebruiken, waarvan een selectie bij de klantcase getoond wordt.

Wil jij de toegevoegde waarde van jouw product of dienst ook laten vertellen door jouw klanten? Het resultaat is een authentieke review, waarbij jij jouw klant ook in het zonnetje zet. Maar weet dat ook zoekmachine s zoals Google het erg fijn vinden als je dit soort relevante content op jouw website hebt staan. Bel of mail me maar, dan zorg ik voor een lekker leesbaar en wervend verhaal.