Interview Stichting De As - Conntext

Met Stichting De As biedt Frans Molkenboer – samen met zo’n 100 zorgprofessionals – hulp aan zo’n 500 kinderen, jongeren en jongvolwassenen met autisme, en dat aantal groeit. Als klant van Vermetten Accountants & Adviseurs kreeg hij de kans om geinterviewd te worden en zijn dankbare werk in de spotlight te zetten.

Lees het hele interview, of alle andere interviews die ik in de afgelopen jaren voor Vermetten mocht afnemen. Ik schrijf namelijk elke maand een klantverhaal voor Vermetten. Daar maak ik dan ook meteen enkele foto’s bij. Dat is wel zo efficiënt.

Vermetten gunt hun klanten hiermee een podium, terwijl zij zelf ook telkens weer positief onder de aandacht komen. Via sociale media komen deze interviews zowel in hun eigen netwerk, als in het netwerk van hun klant terecht. En dat is de kracht van een klantverhaal. Je leest alle klantverhalen voor Vermetten hier.

Gun jij jouw klant ook een interview, terwijl die daarin ook vertelt hoe blij hij of zij over jouw product of dienst is? Bel of mail me maar.