“Wat vind ik nou echt leuk?” Dat was de vraag die ik me in 2016 stelde, nadat ik jarenlang commerciële functies in de technische sector had gehad.

Het antwoord was simpel:

  • Contact met mensen
  • Mensen helpen
  • Creatief bezig zijn, zoals fotograferen en schrijven

Deze bewustwording was de eerste stap naar een nieuw begin. Als fotograaf en tekstschrijver combineer ik deze zaken sindsdien en wat is dat een feest!

Gevoel

Dagelijks kom ik er achter dat mijn jarenlange commerciële ervaring mijn opdrachtgevers helpt om hen naar een hoger niveau te tillen. Als externe marketing- en communicatieafdeling doe ik dat zowel met teksten als met foto’s, maar vooral ook door goed naar hen te luisteren en met hen mee te denken over hun eigen bedrijfs-DNA en marketing.

Hun passie en visie vertaal ik in begrijpelijke woorden en doeltreffend beeldmateriaal, waarbij de juiste sfeer en hun oprechte passie tot uitdrukking komen. Dit helpt hen zich te onderscheiden van de anderen, terwijl zij toch volledig bij zichzelf kunnen blijven, want wat voor mij geldt, geldt voor iedereen: Wat vind jij leuk en hoe kun je daar succesvol mee worden?

Storytelling

Mijn bedrijfsmotto is: Ik vertel jouw verhaal. Dat is namelijk waar het om draait. Jouw verhaal moet verteld worden, zodat (potentiële) klanten zich direct aangesproken voelen door jouw product of dienst, maar vooral door jouw bedrijf of jou als persoon. Hoe en waarom jij het probleem van jouw klanten oplost, is de reden waarom mensen zaken met je willen doen. Die boodschap brengen we samen op de best passende manier naar de buitenwereld over.

Samenwerking

Doordat ik met een aantal betrouwbare kleinschalige bedrijven samenwerk, word ik regelmatig ingezet als centraal aanspreekpunt. Als verbindende factor met deze flexibele organisaties kan ik je dus ook helpen aan een complete website, drukwerk of andere communicatiemiddelen.

Kun jij ook hulp gebruiken bij teksten of foto’s voor je website, blog, brochure of interview? Neem dan vandaag nog contact met me op en ik kom graag eens bij je langs. Dan help ik je bij het uitdragen van jouw passie waardoor je nog meer klanten aan gaat trekken die bij jou passen.