Interview Clay And Glow (c) Fred Schuch - Conntext

“Wat is het een leuk artikel geworden, dank daarvoor!” Dat was de feedback die ik kreeg op dit interview met Julia Veer van Clay And Glow! Ik kreeg al energie van het gesprek en de fotoshoot met deze jonge, succesvolle ondernemer uit Den Haag, maar dit maakt het extra leuk!

Samen met haar vriend Randy heeft Julia sinds 2019 haar eigen skincaremerk. Eerder had zij last van acné en gebruikte producten die dit beloofden te verminderen, maar in plaats daarvan kreeg zij enorme allergische reacties. Van haar dermatoloog kreeg zij het advies om alleen huidverzorgingsproducten te gebruiken op basis van natuurlijke ingrediënten. Maar die producten zagen er zo onaantrekkelijk uit, dat Julia bedacht om een eigen merk te beginnen met verantwoorde skincare-producten die er wél fancy uitzien! Dat bleek een gat in de markt.

Ongedwongen gesprek

Tijdens het interview gaf Julia aan dat zij wel vaker geïnterviewd wordt. Vlak daardoor nog door een grote bank. De interviewer had een vragenlijstje en werkte dat netjes regel voor regel af. Julia voelde totaal geen verbinding. Ze was dan ook positief verrast dat ik niets voorbereid had en vooral een goed gesprek van ondernemer tot ondernemer wilde voeren. En zoals altijd verliep dat heel spontaan en ongedwongen en hadden we het ook wel over andere dingen die voor het uiteindelijke interview helemaal niet relevant waren, maar wel voor een goede verbinding zorgden. Ondanks ons onderlinge leeftijdsverschil.

Online publiciteit

Je leest het interview op de website van mijn opdrachtgever Vermetten. Voor hen verzorg ik al sinds 2018 elke maand 1 of 2 klantverhalen met bijpassende foto’s. Dat zijn klantcases waarbij de klant een podium krijgt, en er uiteindelijk ook aandacht wordt besteedt aan de toegevoegde waarde van mijn opdrachtgever. Na publicatie wordt dit door beide partijen gedeeld via sociale media, waardoor zij allebei in het netwerk van de ander terechtkomen. Zo snijdt het mes aan twee kanten en profiteren beide bedrijven van online publiciteit. Je leest alle klantverhalen die ik voor Vermetten verzorgd heb hier.

Wil jij jouw klant ook in het zonnetje zetten, terwijl hij of zij daarmee ook een authentieke review over jouw bedrijf geeft? Ik hoor het graag!